GUGEL JER: Mencari Rahsia Internet Yang Ramai Pakar Tak Ingin Anda Tahu

Sebuah panduan yang mengetengahkan skil mencari MAKLUMAT BERHARGA,

tak kira ianya untuk BUAT DUIT ratusan ribu setahun

atau sekadar MENAMBAH ILMU di dada.

Ini adalah testimoni-testimoni sebenar.

Anda boleh lihat sendiri di bahagian paling bawah laman ini.

 

Mei 2017 Bangkok

Al Meroz Hotel, Bangkok May 2017

Dari Otak Luqman Mikhail
Internet Marketer Sejak 2014
FB Page: https://www.facebook.com/luqmanmikhail0606/
Website: http://www.luqmanmikhail.com/

Informasi adalah antara benda paling berharga ketika ini.

Antara RM100 VS maklumat untuk menghasilkan RM100,000 setiap tahun, yang manakah lebih bernilai?
Antara RM1000 VS maklumat marketing untuk menjana jutaan ringgit setiap tahun, yang mana lebih berharga?
Antara sebuah seminar FB Ads VS ratusan maklumat powerful tentang ‘Google Adwords + FbAds + Secret Strategy Marketing + Close Sale Mudah dsb” yang manakah lebih berharga?

Jika jawapan anda adalah MAKLUMAT, anda berada di tempat yang tepat.

Informasi adalah satu komponen penting untuk kehidupan kita.

 

Pelajar inginkan informasi untuk lulus peperiksaan dalam cara paling pantas dan berbaloi dengan masa mereka dsb.

Guru inginkan informasi untuk mengajar anak didik mereka dalam cara paling mudah tapi berkesan dsb.

Peniaga ingin informasi untuk mengenalpasti siapa prospek mereka, cara mendekati prospek mereka, cara beriklan yang berkesan untuk mendapat jualan banyak dsb.

Bakal owner produk inginkan informasi tentang permintaan pasaran, kos dan sumber bahan mentah juga cara pemasaran untuk produk barunya nanti.

Dan anda, sudah tentu inginkan informasi dalam kehidpuan anda samada untuk memudahkan anda buat kerja atau sekadar untuk membantu anda membuat duit sampingan.

Semuanya berkisar tentang informasi.

 

Informasi untuk menguasai sesuatu, untuk menjadi lebih bijak dari sebelumnya, untuk menjadi lebih mahir, untuk menjadi lebih kaya.

MALAHAN, dalam apa bidang sekalipun, memiliki informasi adalah satu kelebihan, malahan IA BOLEH MENJADI SENJATA KEKAYAAN, KEJAYAAN, MALAHAN KUASA dekad ini.

  • Orang biasa boleh MENJADI LUARBIASA dengan memiliki maklumat lebih daripada orang lain.
  • Budak sekolah menengah boleh menjadi LEBIH BIJAK daripada pelajar universiti dengan memiliki maklumat yang lebih.
  • Bisnes kecil boleh MENEWASKAN JERUNG dalam iklan Facebook dengan memiliki maklumat lebih.
  • Pekerja bawahan boleh jadi LEBIH KAYA DARIPADA BOSS dengan memiliki maklumat lebih.
  • Anda boleh menjadi LEBIH HEBAT daripada diri anda sebelum ini dengan memiliki maklumat lebih.

 

Menyedari semua ini…

 

“Ebook ini tidaklah terlalu teknikal sangat, simple jer.

Berbaloi beli dengan harga tersebut. Elok beli sekarang sebelum owner naikkan harga.”

 

Ini antara apa yang anda boleh buat

dengan Gugel Jer:

1. Blog/ Website
i. Rujuk Gugel Jer cara buat website yang mesra SEO – wordpress, blogspot
ii. Rujuk Gugel Jer cara rank di Google – backlinking, cloud tag dsb
iii. Rujuk Gugel Jer untuk content berkualiti untuk posting 5 kali sehari
iv. Rujuk Gugel Jer cara untuk monetize dengan AdSense, sewa iklan, review produk, servis etc
v. Rujuk Gugel Jer cara untuk hasilkan blog mesra affiliate
vi. Rujuk Gugel Jer software yang memudahkan untuk projek baut duit anda
Dan banyak lagi…

2. YouTube
i. Rujuk Gugel Jer untuk idea bagi niche channel anda
ii. Rujuk Gugel Jer untuk cara rank video anda – tag, video seo
iii. Rujuk Gugel Jer cara untuk monetize – adsense, patreon, MCN, ads placement dsb
iv. Rujuk Gugel Jer jika akaun AdSense kena banned, macamana nk dapat balik akaun
v. Rujuk Gugel Jer cara untuk dapatkan trafik berjuta setiap hari
vi. Rujuk Gugel Jer cara untuk buat YouTube Ads yang proven berkesan
dan banyak lagi…

3. Facebook
i. Rujuk Gugel Jer untuk posting harian bagi tujuan authoriti – tips, panduan dsb
ii. Rujuk Gugel Jer cara nak dapatkan klik termurah FB Ads
iii. Rujuk Gugel Jer cara close sale whatsapp, atau pm di Facebook
iv. RUjuk Gugel Jer cara untuk buat duit berniaga di Group, Personal Branding dsb
v. Rujuk Gugel Jer cara untuk mengesan Pelanggan laparkan produk anda
vi. Rujuk Gugel Jer cara untuk elakkan klik asing di iklan/ fanpage anda
Vii. Rujuk Gugel Jer untuk copywriting berkesan, masa untuk beriklan, dsb
dan banyak lagi…

4. Google
i. Rujuk Gugel Jer untuk mencari panduan advanced dalam pelbagai bidang kerjaya anda
ii. Rujuk Gugel Jer skil adwords dari basic ke advanced untuk letupkan jualan anda
iii. Rujuk Gugel Jer cara untuk menjawap assignment/ thesis universiti anda
iv. Rujuk Gugel Jer cara menulis novel dalam 30 hari dan boleh jual
v. Rujuk Gugel Jer bagi persoalan mengenai sirah, tafsir dan sebagainya
vi. Rujuk Gugel Jer untuk cara buat duit tak kira ianya instagram, youtube, facebook dsb
vii. Rujuk Gugel Jer cara untuk mengesan produk laku keras untuk dijual
dan banyak lagi…

5. Offline
i. Rujuk Gugel Jer cara untuk marketingkan lokasi kedai anda
ii. Rujuk Gugel Jer cara untuk brandingkan jenama anda
iii. Rujuk Gugel Jer tentang Guerrilla Marketing bagi pemasaran anda
iv. Rujuk Gugel Jer bagi mendapatkan prospek targeted ke kedai anda
Dan banyak lagi…

6. Ebook/ Novel
i. Rujuk Gugel Jer cara Buat duit dengan ebook/ Novel
ii. Rujuk Gugel Jer cara untuk buat ebook dari A-Z
iii. Rujuk Gugel Jer untuk idea bagi ebook even anda tak tahu apa-apa tentang topik tersebut
iv. Rujuk Gugel Jer cara untuk baut Squeeze page, minisite bagi mengumpul data prospek
v. Rujuk Gugel Jer cara untuk melakukan Pemasaran Email berkesan
Dan banyak lagi…


 

“Untuk anda di luar sana, yang ingin mendapatkan KHAZANAH BERHARGA dalam interent

dengan ketepatan hampir 100%, inilah jawapannya dengan mendapatkan ebook ini.”

 

[/panel]

Gugel Jer adalah ilmu yang serius.

Ianya bukan sekadar membuat carian biasa yang kita buat di Google hampir setiap masa. Ianya adalah cara yang lebih advanced lagi.

Berikut adalah gambar sesi coaching bersama klien untuk ilmu Gugel Jer.

Ini respon mereka:

 

MANFAAT

Secara ringkas, di bawah ini adalah antara manfaat produk ini. Saya gunakan perkataan antara kerana keupayaan produk ini bergantung kepada kemahiran individu pemilik, SEJAUH MANA dia nak gunakan produk ini.

Sebab ia boleh sampai ke tahap tak terjangkau malahan melebihi tahap penggunaan saya sendiri.

Bak kata orang, Godek-Godek dan dapat lebih.

  • Search apa saja video sampai kepada yang terdalam/ secret
  • Search apa saja gambar sampai kepada yang terdalam/ secret
  • Search apa saja audio sampai kepada yang terdalam/ secret
  • Search apa saja ebook sampai kepada yang terdalam/ secret
  • Boleh cari maklumat yang agak sukar di cari
  • Boleh cari maklumat yang disembunyikan oleh sesetengah website
  • Boleh jimat ribuan ringgit untuk maklumat yang kita terpaksa bayar walaupun boleh dapat free
  • BERPELUANG dapat Facebook Jer secara PERCUMA.
  • Mesra Newbie. Tak perlu jadi genius untuk menguasi semuanya ini.
  • Macam-macam lagi bergantung kepada kreativiti anda. Serius bermacam-macam lagi kerana anda boleh belajar buat duit dalam banyak bidang melalui penguasaan Gugel Jer ini.

Dan,

Antara pencapaian saya sendiri dengan ilmu dalam panduan ini:

  • Menyiapkan thesis unversiti dalam seminggu (Plant Biotechnology)
  • Menjana ribuan ringgit secara online sejak 2014
  • Bekerja dari rumah sahaja sejak 4 tahun lalu
  • Menghasilkan fanpage dan group FB berkualiti yang banyak dalam masa singkat
  • Penulisan dibayar hingga mencecah RM2000+ sebulan.
  • Dan banyak lagi…

Namun, memandangkan ianya ciptaan manusia, ia ada kelemahannya juga. Antara kelemahannya:

  • Tidak sempurna kerana ia hasilan manusia.
  • Boleh terjumpa benda rahsia yang tak sepatutnya dilihat
  • Boleh terjumpa produk digital bernilai yang dijual oleh peniaga Malaysia dan Luar Negara
  • Boleh terjumpa knowledge yang tak berbaloi untuk dikuasai
  • Boleh terasa genius dan akhirnya menimbulkan riak
  • Berbahaya jika jatuh ke tangan orang yang berniat jahat

1. JIMAT DUIT

Pernah tak baru-baru ini anda terfikir untuk membeli sesuatu panduan di internet? Atau menyertai seminar RM200, RM5000?

Panduan copywriting? Panduan Facebook Ads? YouTube? Power Editor?

Pernah terfikir tak jika anda boleh mendapatkan ilmu-ilmu dalam panduan ini kat internet secara percuma, jadi boleh jimat kos yang banyak? (ilmu2 ya, bukan panduan tu. Kecuali anda tergolong dalam golongan cracker.)

Anda boleh menjimatkan wang anda mulai hari ini juga.

2. HARGA NAIK

Harga produk ini beberapa minggu lalu adalah RM50. Namun, dengan setiap kuota dipenuhi bagi pembelian berikutnya, harga dinaikkan ke RM60 dan seterusnya RM70, RM90 dan kini.. RM120.

Harga produk ini pada hari ini sudah naik menjadi RM120 (Coaching RM399)

Jika anda menunggu lagi, harga akan naik dan naik tanpa menunggu anda.

3. FACEBOOK JER PERCUMA

Gugel Jer adalah panduan untuk mencari maklumat di internet, secara amnya Google.

Untuk mencari di Facebook juga ada dan ia dinamakan Facebook Jer.

Antara hasil carian Facebook Jer:

Sebenarnya anda boleh mendapat lebih lagi dengan Facebook Jer selain daripada yang diatas, terutama kepada yang suka buat duit dengan Facebook Ads…

Tunggu anda miliki Facebook Jer dahulu. 🙂

Mengapa anda kena miliki Gugel Jer pada hari ini..?

Sebab 1000 orang perlanggan pertama berpeluang

mendapatkan Facebook Jer secara PERCUMA.

Pembeli seterusnya perlu bayar untuk mendapatkan panduan Facebook Jer ini.

4. MASA ITU EMAS

Jika anda melakukan pekerjaan yang melibatkan keperluan ilmu, anda perlu memiliki Gugel Jer sebab ia boleh menjimatkan masa anda untuk mencari maklumat berkaitan.

Anda nak tahu pasal marketing di Facebook? Anda nak belajar pasal Google Adwords?

Anda nak cari kertas kerja sebab anda guru? Nak cari bank soalan?

Semuanya boleh dilakukan, dan anda boleh mendapatkan maklumat berkualiti gred A++ percuma pada hari ini. Tak perlu tunggu esok.

Anda perlu bacaan berkaitan keagamaan, untuk topik channel YouTube anda? Gugel Jer akan membantu anda.

Jika anda amat-amat menghargai jangka hayat anda di dunia ini, maka pergunakan skil Gugel Jer untuk memudahkan kerja-kerja anda dalam mencari maklumat.

Selagi anda membayar yuran untuk belajar sesuatu, selagi itu Gugel Jer sesuai untuk anda miliki.

5. MASA BERSAMA KELUARGA

Jika anda pernah bercita-cita untuk bekerja dari rumah, dan mungkin bekerja sekadar 4 jam sehari, lepas tu dapat meluangkan masa bersama keluarga tersayang, percepatkan tempoh untuk merealisasikan impian anda dengan ilmu dalam Gugel Jer ini.

Tak kira anda guru agama, student, suri rumah, bapa, boss syarikat besar, master sifu memasak, guru, pakar IT, pakar marketing juta-juta setiap hari, atau sekadar tukang sapu dengan gaji halal, atau siapapun anda, saya beri jaminan yang anda pasti akan mendapat manfaat dengan memiliki Gugel Jer pada hari ini.

Ini adalah kandungan Produk Gugel Jer secara ringkasnya…

SUPPORT GROUP FB

Ada video, tips, nota dan juga perkongsian link ilmu.

Tak perlu risau tak mahir. Anda sentiasa boleh bertanya di sini.

NILAI SEBENAR GUGEL JER

Secara jujur, saya sendiri tak tahu nak letak nilai apa untuk Gugel Jer ni kepada anda.

RM5000 terasa menghina sebab harga kelas advanced FB Ads, Google AdWords boleh cecah RM16,000 macam tu saja.

Dan dengan skil Gugel Jer, anda boleh dapatkan content seperti yang diajar dalam kelas advanced ini secara PERCUMA.

Anda boleh jimat duit ribu ringgit. Seriously ribu ringgit jika anda peniaga dan selalu bayar kos iklan.

Sebab dari skil inilah saya tahu cara nak cari audience targeted, buat iklan reach puluh ribu kos rendah kat FB macam jerung-jerung buat.

Dari skil inilah saya selalu ditanya – macam mana tuan boleh menulis macam tuan share kat Fanpage?

Saya akan share dalam coaching jika anda tanya.

[/alert_success]

Pada masa sama, jika anda suka buat duit, idea bukan masalah untuk anda bila memiliki Gugel Jer.

Orang buat RM5 Angka setiap kali jual ebook. Baru satu ebook.

Dengan Gugel Jer, anda nak buat 100 ebook topik berbeza pun boleh. Content Berkualiti.

Tak percaya? Tanyakan soalan di dalam group.

 

JAMINAN SAYA

Saya beri jaminan jika anda mendapatkan produk ini pada hari ini, anda terus boleh mengaplikasikan ilmu yang ada di dalamnya pada hari ini juga (melainkan Allah SWT tidak mengizinkan anda).

Polisi saya adalah kejujuran.

Jika ianya tidak berguna, saya tidak akan jual lalu merugikan anda.

InsyaAllah, jika anda tak faham,

Saya biasanya boleh dihubungi dengan email/whatsapp dan hampir 99% soalan pelanggan saya akan balas.

Cuma, pastikan anda bertanya soalan berkaitan agar tidak membuang masa kita masing-masing.

 

Kalau diikutkan, nilai Gugel Jer ini hari ini

RM5000 SAHAJA!

Tapi saya nak beri anda peluang menikmati kehebatan ilmu

mencari maklumat advanced ini pada harga ini:

RM700 SAHAJA!

(Termasuk Bonus)

“SERIUS ILMU NI BERNILAI TINGGI,

TAPI BOLEH PERTIMBANGKAN HARGA LAGI RENDAH?”

 

Oklah… Saya tak nak nilai RM700 ini

menyebabkan anda tak dapat bersaing dengan jerung-jerung di luar sana

dan ketinggalan jauh di belakang.

Jadi, saya akan berikan anda HARGA SPECIAL tak KOYAK DOMPET

untuk MASA TERHAD.

 

RM150 SAHAJA

Pelanggan sebelum anda sudah beri testimoni,

“BERBALOI BELI…

ELOK BELI SEKARANG SEBELUM OWNER NAIKKAN HARGA”

Dapatkan sekarang,

RM150 SAHAJA

Sebuah Terbitan Masfira Network (No. Pendaftaran 002451034-D)

Facebook Comments