Sebuah Terbitan Masfira Network (No. Pendaftaran 002451034-D)

“Berbaloi-Baloi…”

Mei 2017 Bangkok

Al Meroz Hotel, Bangkok May 2017

Dari Otak Luqman Mikhail
Internet Marketer Sejak 2014

Informasi adalah antara benda paling berharga ketika ini.

Pernah tak anda mendengar nama-nama seperti SifuFBAds? Khairi Like Method? Dr. Azizan Osman? Darren Rowse? Seth Godin?

Mereka-mereka ini adalah antara orang-orang berjaya yang sudah mencapai kekayaan yang ramai idamkan dengan menjual informasi sahaja.

RM97 untuk informasi.
RM3999 untuk informasi.
RM9000 untuk informasi.

Informasi untuk menguasai sesuatu, untuk menjadi lebih bijak dari sebelumnya, untuk menjadi lebih mahir, untuk menjadi lebih kaya.

MALAHAN, dalam apa bidang sekalipun, memiliki informasi adalah satu kelebihan, malahan IA BOLEH MENJADI SENJATA KEKAYAAN, KEJAYAAN, MALAHAN KUASA dekad ini.

  • Orang biasa boleh MENJADI LUARBIASA dengan memiliki maklumat lebih daripada orang lain.
  • Budak sekolah boleh menjadi LEBIH BIJAK daripada pelajar universiti dengan memiliki maklumat yang lebih.
  • Bisnes kecil boleh MENEWASKAN JERUNG dalam iklan Facebook dengan memiliki maklumat lebih.
  • Pekerja bawahan boleh jadi LEBIH KAYA DARIPADA BOSS dengan memiliki maklumat lebih.
  • Anda boleh menjadi LEBIH HEBAT daripada diri anda sebelum ini dengan memiliki maklumat lebih.

 

Maklumat lebih, Informasi lebih adalah sesuatu yang amat penting jika anda ingin berada setapak jauh kedepan berbanding orang lain. Anda tidak ingin ketinggalan, apatah lagi dalam dunia penuh persaingan masa kini.

Dan jika anda perasan, jutawan sekalipun akan merendahkan diri mencari maklumat lebih untuk perniagaan mereka setiap tahun.

  • Dato’ Seri Dr. Hajah Vida hadiri Kelas SifuFBAds untuk belajar sesuatu.
  • SifuFBAds berguru dengan Dr. Azizan Osman untuk belajar sesuatu.
  • Dr. Azizan Osman makan bersama dengan Richard Branson untuk belajar sesuatu.

 

Mereka kekal untuk sentiasa ingin belajar sesuatu.

Mendahagakan maklumat yang lebih untuk meningkatkan potensi diri mereka, perniagaan mereka, peribadi mereka juga persekitaran mereka.

 

Jika jutawan seperti mereka turut mengejar ilmu dan maklumat lebih, saya yakin anda juga ingin memiliki maklumat lebih pada hari ini?

Saya yakin juga, anda tidak ingin membuang masa anda dan inginkan maklumat/ informasi berkualiti sahaja.

Menyedari hakikat ini,

PERNAH ALAMI, PERNAH LALUINYA

Saya adalah antara orang yang mempunyai banyak soalan dalam kepala.

Soalan-soalan ini pula memerlukan jawapan.

Contohnya,

  • Bagaimana nak buat Close Sale produk RM1000 keatas?
  • Bagaimana nak buat iklan FB Ads tanpa ada klik orang asing?
  • Bagaimana nak buat iklan Google Adwords?
  • Bagaimana nak buat duit dengan YouTube AdSense?
  • Bagaimana nak jana pendapatan dari rumah?
  • Bagaimana nak menyiapkan thesis dalam masa seminggu?
  • Bagaimana nak cari video, ebook yang berkualiti untuk ditonton dan dibaca?

Dan banyak lagi soalan-soalan lain seperti menulis dan dapat duit, klik-klik dapat duit dan sebagainya.

(P/S Semua persoalan di atas saya sudah menemui jawapannya. Alhamdulillah.)

Dan kemunculan buku-buku, video-video, seminar-seminar yang ada membuatkan diri terasa nak beli semua, hadir semua.

Kononnya, nak tahu semua – biar berada di depan orang lain, sekurang-kurangnya.

Apakan daya, diri hanya satu dan budget ribu-raban sesuai untuk beli hartanah.

Jadi, satu cara terbaik adalah dengan menguasai ilmu mencari maklumat-maklumat yang diajarkan ini, secara percuma.

Bukanlah maksudnya kita ambil bahan ciptaaan mereka, tetapi idea mereka itu tentunya datang dari sesuatu sumber, dan kita perlu berada di sumber berkenaan. Dapatkan sumber berkenaan dan kita akan miliki informasi ini secara PERCUMA!

Jika kita perlu keluarkan RM3999 untuk mempelajari 200 ilmu marketing, sebenarnya hanya perlu internet dan komputer untuk mempelajari 500 teknik marketing masa kini – tak perlu keluarkan kos RM3999 berkenaan malahan kita dapat lebih!

SEBAGAI CONTOH:

4 tahun lepas, saya memilih untuk bekerja secara online – memikirkan yang ianya adalah sesuatu yang boleh dilakukan, dan pasti menyeronokkan – bekerja sendiri dari rumah.

Saya memilih untuk menawarkan khidmat penulisan sebagai permulaan.

Dengan skil dalam Gugel Jer ini, saya menghasilkan penulisan-penulisan berkualiti.

Percaya atau tidak, hasil bayaran untuk penulisan saya mencecah RM2000+ setiap bulan!

Antara pelanggan yang mendapatkan khidmat penulisan saya ketika bermula adalah seperti berikut:

dan Tuan Hasrul Wayne untuk Syarikat Travel

dan ramai lagi termasuk pelajar universiti, pihak kerajaan dan sebagainya.

Kerja menulis 3 hari boleh dapat RM500++. 🙂

Sudah tentu, dengan latar belakang saya sebagai anak petani berasal dari kawasan pedalaman di Sabah, lepas tu belajar Sains dan Bioteknologi, menulis bukanlah bidang saya.

Saya tidak membeli ebook atau buku panduan menulis untuk membolehkan penulisan saya dibayar, jauh sekali membeli video cara menulis.

Ini kerana ilmu-ilmu ini sudah tersedia secara percuma, tinggal kita dapatkannya sahaja.

Anda pun boleh memiliki kemahiran ini dengan belajar secara percuma. Gunakan Gugel Jer dan dapatkan panduan yang sesuai dengan keinginan anda.

Saya masih ingat lagi yang Tuan Shuth mencadangkan penulis-penulis WangCyber untuk menghasilkan ebook sendiri dan diterbitkan oleh Klik Jer.

Pada masa tu, pengalaman tak ada, semangat pula berkobar-kobar.

Sedihnya – WangCyber dijual pula kepada orang lain.

Jadi, harapan tersebut seakan terkubur.

Namun, hati meronta tak nak putus asa. Perlu kuasai cara menulis ebook yang berkualiti.

Siap satu ebook, jual kat Ashadee.

Duit masuk.

Namun, sekali lagi – Ashadee pula tutup.

Semangat tak putus.

Hasilkan produk lain, Alhamdulillah, duit masuk lagi.

Malahan, ada ebook saya yang lain, dibeli oleh orang luar negara juga. Dapat duit PayPal. 🙂

Mohon jangan silap, ianya ebook Bahasa Melayu, dibeli oleh orang-orang Indonesia.

Dengan Gugel Jer, tak perlu hadiri kelas menulis, seminar menulis. Cukup sekadar satu sumber, dan sumber tu berkualiti.

Macam cerita Good Will Hunting. Dia baca sumber yang terbaik sahaja, dari library, YANG TERBAIK SAHAJA – GENIUS!

4 tahun berlalu dalam dunia online, dan penghujung bulan lepas March 2017, saya memikirkan untuk menguji kehebatan ilmu ini.

Saya ingin menghasilkan satu produk berkualiti dan menjualnya pada harga RM50.

Berkualiti sehinggakan sesiapa sahaja yang sukakan ilmu akan suka produk ini.

Berkualiti sehingga sesiapa yang menguasai ilmu dalam produk ini akan mengatakan ianya adalah antara ilmu terbaik yang pernah mereka miliki.

Dan ini antara testimoni yang saya terima untuk produk ini:

“Untuk anda di luar sana, yang ingin mendapatkan KHAZANAH BERHARGA dalam interent

dengan ketepatan hampir 100%, inilah jawapannya dengan mendapatkan ebook ini.”

Memikirkan bahawa produk ini dihasilkan dalam satu hari sahaja, namun telah membantu pakar IT yang sudah berada dalam bidang ini untuk bertahun lamanya adalah sesuatu yang cannot brain. Kan?

Sebab, serius ianya sangat berkualiti.

Dalam masa 3 Hari, saya menjana RM3000++.

RM3000++ dalam masa tiga hari, tanpa kos iklan.

Gugel Jer adalah ilmu mesra newbie.

Tak perlu pecah kepala untuk menguasai apa yang diajarkan dalam Gugel Jer.

Sekadar tahu dan faham, dan anda akan dapat pergi jauh.

Gugel Jer ini adalah ilmu yang serius. Ini kerana, sesuatu ilmu yang serius pastinya boleh dijadikan modul coaching.

Di bawah ini adalah gambar salah satu sesi coaching untuk produk Gugel Jer ini.

Yup.

Produk yang dihasilkan dalam sehari ini siap boleh ditukar kepada versi coaching kerana kandungan yang super berkualiti.

MANFAAT

Secara ringkas, di bawah ini adalah antara manfaat produk ini. Saya gunakan perkataan antara kerana keupayaan produk ini bergantung kepada kemahiran individu pemilik, SEJAUH MANA dia nak gunakan produk ini.

Sebab ia boleh sampai ke tahap tak terjangkau malahan melebihi tahap penggunaan saya sendiri.

Bak kata orang, Godek-Godek dan dapat lebih.

  • Search apa saja video sampai kepada yang terdalam/ secret
  • Search apa saja gambar sampai kepada yang terdalam/ secret
  • Search apa saja audio sampai kepada yang terdalam/ secret
  • Search apa saja ebook sampai kepada yang terdalam/ secret
  • Boleh cari maklumat yang agak sukar di cari
  • Boleh cari maklumat yang disembunyikan oleh sesetengah website
  • Boleh jimat ribuan ringgit untuk maklumat yang kita terpaksa bayar walaupun boleh dapat free
  • BERPELUANG dapat Facebook Jer secara PERCUMA.
  • Mesra Newbie. Tak perlu jadi genius untuk menguasi semuanya ini.
  • Macam-macam lagi bergantung kepada kreativiti anda. Serius bermacam-macam lagi kerana anda boleh belajar buat duit dalam banyak bidang melalui penguasaan Gugel Jer ini.

Dan,

Antara pencapaian saya sendiri dengan ilmu dalam panduan ini:

  • Menyiapkan thesis unversiti dalam seminggu (Plant Biotechnology)
  • Menjana ribuan ringgit secara online sejak 2014
  • Bekerja dari rumah sahaja sejak 4 tahun lalu
  • Menghasilkan fanpage dan group FB berkualiti yang banyak dalam masa singkat
  • Penulisan dibayar hingga mencecah RM2000+ sebulan.
  • Dan banyak lagi…

Namun, memandangkan ianya ciptaan manusia, ia ada kelemahannya juga. Antara kelemahannya:

  • Tidak sempurna kerana ia hasilan manusia.
  • Boleh terjumpa benda rahsia yang tak sepatutnya dilihat
  • Boleh terjumpa produk digital bernilai yang dijual oleh peniaga Malaysia dan Luar Negara
  • Boleh terjumpa knowledge yang tak berbaloi untuk dikuasai
  • Boleh terasa genius dan akhirnya menimbulkan riak
  • Berbahaya jika jatuh ke tangan orang yang berniat jahat

1. JIMAT DUIT

Pernah tak baru-baru ini anda terfikir untuk membeli sesuatu panduan di internet? Atau menyertai seminar RM200, RM5000?

Panduan copywriting? Panduan Facebook Ads? YouTube? Power Editor?

Pernah terfikir tak jika anda boleh mendapatkan ilmu-ilmu dalam panduan ini kat internet secara percuma, jadi boleh jimat kos yang banyak? (ilmu2 ya, bukan panduan tu. Kecuali anda tergolong dalam golongan cracker.)

Anda boleh menjimatkan wang anda mulai hari ini juga.

2. HARGA NAIK

Harga produk ini beberapa minggu lalu adalah RM50. Namun, dengan setiap kuota dipenuhi bagi pembelian berikutnya, harga dinaikkan ke RM60 dan seterusnya RM70, RM90 dan kini.. RM120.

Harga produk ini pada hari ini sudah naik menjadi RM120 (Coaching RM399)

Jika anda menunggu lagi, harga akan naik dan naik tanpa menunggu anda.

3. FACEBOOK JER PERCUMA

Gugel Jer adalah panduan untuk mencari maklumat di internet, secara amnya Google.

Untuk mencari di Facebook juga ada dan ia dinamakan Facebook Jer.

Antara hasil carian Facebook Jer:

Sebenarnya anda boleh mendapat lebih lagi dengan Facebook Jer selain daripada yang diatas, terutama kepada yang suka buat duit dengan Facebook Ads…

Tunggu anda miliki Facebook Jer dahulu. 🙂

Mengapa anda kena miliki Gugel Jer pada hari ini..?

Sebab 1000 orang perlanggan pertama berpeluang

mendapatkan Facebook Jer secara PERCUMA (Dengan syarat mudah).

Pembeli seterusnya perlu bayar untuk mendapatkan panduan Facebook Jer ini.

4. MASA ITU EMAS

Jika anda melakukan pekerjaan yang melibatkan keperluan ilmu, anda perlu memiliki Gugel Jer sebab ia boleh menjimatkan masa anda untuk mencari maklumat berkaitan.

Anda nak tahu pasal marketing di Facebook? Anda nak belajar pasal Google Adwords?

Anda nak cari kertas kerja sebab anda guru? Nak cari bank soalan?

Semuanya boleh dilakukan, dan anda boleh mendapatkan maklumat berkualiti gred A++ percuma pada hari ini. Tak perlu tunggu esok.

Anda perlu bacaan berkaitan keagamaan, untuk topik channel YouTube anda? Gugel Jer akan membantu anda.

Jika anda amat-amat menghargai jangka hayat anda di dunia ini, maka pergunakan skil Gugel Jer untuk memudahkan kerja-kerja anda dalam mencari maklumat.

Selagi anda membayar yuran untuk belajar sesuatu, selagi itu Gugel Jer sesuai untuk anda miliki.

5. MASA BERSAMA KELUARGA

Jika anda pernah bercita-cita untuk bekerja dari rumah, dan mungkin bekerja sekadar 4 jam sehari, lepas tu dapat meluangkan masa bersama keluarga tersayang, percepatkan tempoh untuk merealisasikan impian anda dengan ilmu dalam Gugel Jer ini.

Tak kira anda guru agama, student, suri rumah, bapa, boss syarikat besar, master sifu memasak, guru, pakar IT, pakar marketing juta-juta setiap hari, atau sekadar tukang sapu dengan gaji halal, atau siapapun anda, saya beri jaminan yang anda pasti akan mendapat manfaat dengan memiliki Gugel Jer pada hari ini.

Ini adalah kandungan Produk Gugel Jer secara ringkasnya…

NILAI SEBENAR GUGEL JER

Secara jujur, saya sendiri tak tahu nak letak nilai apa untuk Gugel Jer ni kepada anda.

RM5000 terasa menghina sebab harga kelas advanced FB Ads, Google AdWords boleh cecah RM16,000 macam tu saja.

Dan dengan skil Gugel Jer, anda boleh dapatkan content seperti yang diajar dalam kelas advanced ini secara PERCUMA.

Anda boleh jimat duit ribu ringgit. Seriously ribu ringgit jika anda peniaga dan selalu bayar kos iklan.

Sebab dari skil inilah saya tahu cara nak cari audience targeted, buat iklan reach puluh ribu kos rendah kat FB macam jerung-jerung buat.

Dari skil inilah saya selalu ditanya – macam mana tuan boleh menulis macam tuan share kat Fanpage?

Saya akan share dalam coaching jika anda tanya.

[/alert_success]

Pada masa sama, jika anda suka buat duit, idea bukan masalah untuk anda bila memiliki Gugel Jer.

Orang buat RM5 Angka setiap kali jual ebook. Baru satu ebook.

Dengan Gugel Jer, anda nak buat 100 ebook topik berbeza pun boleh. Content Berkualiti.

Tak percaya? Hadiri Coaching, tanya saya, saya tunjuk kat anda.

 

JAMINAN SAYA

Saya beri jaminan jika anda mendapatkan produk ini pada hari ini, anda terus boleh mengaplikasikan ilmu yang ada di dalamnya pada hari ini juga (melainkan Allah SWT tidak mengizinkan anda).

Polisi saya adalah kejujuran.

Jika ianya tidak berguna, saya tidak akan jual lalu merugikan anda.

InsyaAllah, jika anda tak faham,

Saya biasanya boleh dihubungi dengan email/whatsapp dan hampir 99% soalan pelanggan saya akan balas.

Cuma, pastikan anda bertanya soalan berkaitan agar tidak membuang masa kita masing-masing.

 

Kalau diikutkan, nilai Gugel Jer ini hari ini

RM5000 SAHAJA!

Tapi saya nak beri anda peluang menikmati kehebatan ilmu

mencari maklumat advanced ini pada harga ini:

RM700 SAHAJA!

(Termasuk Bonus)

“SERIUS ILMU NI BERNILAI TINGGI,

TAPI BOLEH PERTIMBANGKAN HARGA LAGI RENDAH?”

 

Oklah… Saya tak nak nilai RM700 ini

menyebabkan anda tak dapat bersaing dengan jerung-jerung di luar sana

dan ketinggalan jauh di belakang.

Jadi, saya akan berikan anda HARGA SPECIAL tak KOYAK DOMPET

untuk MASA TERHAD.

 

RM120 SAHAJA

If custom countdown is giving an error you may need to enable javascript - please visit Support Center for support.

Pelanggan sebelum anda sudah beri testimoni,

“BERBALOI BELI…

ELOK BELI SEKARANG SEBELUM OWNER NAIKKAN HARGA”

Dapatkan sekarang,

RM120 SAHAJA

Sebuah Terbitan Masfira Network (No. Pendaftaran 002451034-D)

Facebook Comments